Thema Hemelvaarttoernooi

Langzaamaan is ons eigen Hemelvaarttoernooi weer in aantocht, en de toernooicommissie is al druk bezig met de broodnodige voorbereidingen. Een thema moet echter nog gekozen worden, en daar kan jij bij helpen! Heb jij spannende, interessante, verrassende, heftige of zelfs hoogstaande ideeën voor een leuk thema? Stuur dan een mailtje met jouw idee naar NO_SPAM_toernooicommissie@skvamsterdam.nl. De toernooicommissie zal alle reacties grondig bestuderen, en wie weet wordt jouw inzending gekozen tot het officiële thema van het Amsterdam Hemelvaarttoernooi 2010! De deadline is eind januari!

Comments(3)
  1. Avatar Nien 27 januari 2010
  2. Avatar Pappa 11 februari 2010
  3. Avatar Jip 11 februari 2010

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.