Openingsborrel lustrumjaar groot succes!

Een prachtige en geheime locatie, een openingsborrel, de bekendmaking van het thema en het enthousiasme van de lustrumcommissie. De eerste activiteit van het lustrumjaar beloofde legendarisch te worden.

Alle leden moesten om acht uur verzamelen op het centraal station, niet wetende wat de geheime locatie van het thema zou zijn. Door middel van meerdere hints konden zij raden waar het thema bekend gemaakt zou worden. Inmiddels zaten de commissieleden en de voorzitter van de vereniging al lekker aan de biertjes aan de bar te genieten van het uitzicht. Met hints als ‘op een onbewoond eiland’, ‘losing my religion’ en foto’s van remsporen in de wc kwamen de leden op de naam van de locatie, namelijk het REMeiland in Amsterdam. Een locatie met uitzicht over het IJ en Amsterdam op een hoogte waar menig vrouwen nog even moeite mee hadden op de open trap.

Toen de leden eenmal de locatie gevonden hadden, werden zij verdeeld in twee vakken: het mannenvak en het vrouwenvak. Dit bracht nogal verwarring, waarom moeten we nou weer opgesplitst zitten? Helaas moesten de mannen van SKV eventjes zonder de gezellige vrouwen. Dit had allemaal te maken met de bekendmaking van het thema! (zie onder voor thema)
De voorzitter van de lustrumcommissie, Kelly, gaf een korte speech om het thema bekend te maken.

Beste leden der S.K.V. Amsterdam, welkom allemaal bij de officiele openingsborrel van Lustrum III van S.K.V. Amsterdam.
Dit jaar zal extra bijzonder zijn, nog mooier dan een normaal korfbalseizoen al is. Is dat mogelijk? Ja want tijdens het lustrumjaar zullen er nog meer voor jullie georganiseerd worden, mogen jullie genieten van de lustrumweek met de mooiste activiteiten en natuurlijk niet te vergeten: de nu al legendarische lustrumreis. De komende maanden zullen jullie kunnen genieten van al het moois wat S.K.V. Amsterdam en de lustrumcommissie jullie te bieden heeft. Vandaag beginnen wij al met een openingsborrel met natuurlijk de bekendmaking van het thema. Daarnaast beginnen we straks al met de eerste activiteit!
Maar nu eerst het thema. Het uitzoeken van een thema is altijd een van de leukste onderdelen. Als commissie wilde wij niet zomaar een thema, maar een thema waar de hele vereniging en alle commissie zich in kunnen vinden. Waar het hele jaar om zal kunnen gaan draaien. Inspiratie voor het thema vonden wij bij jullie grenzeloze, fantastische, prettig gestoorde gekkies van S.K.V. Amsterdam die iedere keer weer op kantjeboord hangen met de veiligheid. Is er ooit een SKV’er echt zonder kleerscheuren een toernooi, borrel, training, activiteit of wedstrijd gekomen? 
Onze mooie vereniging kan zich uitermate goed vermaken door een humor die soms maar net boven de grens van acceptabel ligt, waarvoor je iedere keer weer je voeten omhoog moet houden want ‘pas op het niveau komt weer voorbij’. Oh en over veiligheid gesproken, wisten jullie dat korfbal echt geen mietjes sport is. Met al 3 blessures in de eerste 4 wedstrijden van het competitieteam hebben we nu alvast een mooi gemiddelde gezet voor de rest van het seizoen. De veiligheid wordt helaas op toernooien soms ook niet helemaal gewaarborgd, stoepjes worden vaak over het hoofd gezien en ook de gladde vloer bleek toch niet geschikt voor de dansmoves. 
Om maar een mooi einde aan dit verhaal te geven, het thema van Lustrum III der S.K.V. Amsterdam is:
Wees grenzeloos, omdat kantje boord te veilig is!
Na de bekendmaking van thema werd gestart met de eerste activiteit van het lustrumjaar! De BINGO kaart van S.K.V. Amsterdam. De bingo kaart geldt het hele jaar, het lid welke als eerste een rijtje of een hele kaart vol heeft wint aan het einde van het jaar een prijs. Benieuwd naar de bingo kaart? Hij is te downloaden op lustrum.skvamsterdam.nl.
Op de website zullen ook de data’s bekend worden gemaakt en andere informatie worden gepubliceerd. Houd de website dus goed in de gaten!
Hoe de avond verder liep? Er was veel bier, nog meer shotjes en heel veel mooie dansjes. De openingsborrel was superr en een geweldig begin van het lustrumjaar!

Openingsborrel Lustrumjaar III

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.