Lustrumweek: Dag 7 – Dies Diner

De laatste dag van de lustrumweek, het hoogtepunt, de apotheose: het Dies Diner. Exact 15 jaar na de dag dat SKV Amsterdam werd opgericht, 13 juni 2002, trokken 28 SKV’ers richting een afgehuurd scoutinggebouw in het Amsterdamse Bos. De fakkels brandden, de muziek stond aan, de vleesspiesjes werden op de barbecue gelegd en zeker niet onbelangrijk: de buckets bier stonden koud!

Iedereen was dan ook gekleed in zijn beste, maar toch zomerse, outfit, om dit feestje in toepasselijke stijl te vieren. Na een fotosessie met een achtergrond die niet had misdaan voor een klein Oostenrijks meerdorp, brandoefening bij de buren en nostalgisch potje ’10 tellen in de rimboe’, was het een prachtig einde van de lustrumweek. Kunnen we voortaan elk jaar lustrum houden…?

Dies Diner 2017

 
Programma
Woensdag – Mixtoernooi met Sporting West
Donderdag – Kroegentocht Rotterdam
Zaterdag – Familiedag
Zondag – Oud-besturendiner
Dinsdag – Dies Diner

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.