Wanneer je na het bezoek aan onze website geïnteresseerd bent geraakt in S.K.V. Amsterdam en misschien wel lid wil worden, is het leuk om een keer met ons mee te trainen. Wij willen je dan graag uitnodigen om een aantal keer langs te komen op een van onze trainingsavonden. Een keertje komen meetrainen kan het hele jaar door!

Je kunt gratis en geheel vrijblijvend drie keer met ons meetrainen om sfeer te proeven en de vereniging beter te leren kennen. Ook kun je een keer langskomen op een van de borrels. Een prettige manier om kennis te maken met de club.

Heb je zin om een keer langs te komen en mee te trainen? Meld je dan altijd aan door het invullen van onderstaand contactformulier! Laat ons via je berichtje weten wie je bent en wat voor korfbalervaring je hebt. Dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een uitnodiging voor een training bij S.K.V. Amsterdam!


Are you, after visiting the website, interested in S.K.V. Amsterdam? You are always welcome to join a training but, before doing so, please fill in the contact form below. We will than provide you with more information and make sure that somebody from the board can welcome you at the training!

Contactformulier – meetrainen