S.K.V. Amsterdam heeft zes verschillende lidmaatschappen, zo is er altijd een lidmaatschap dat bij je past!

Trainingslid (€90,- per seizoen)
Met een trainingslidmaatschap kun je iedere week lekker trainen bij S.K.V. Amsterdam maar heb je geen wedstrijd verplichtingen. Wel kun je af en toe nog een wedstrijdje meepakken door mee te doen aan de studentenkorfbaltoernooien die regelmatig plaatsvinden. Ook kun je optimaal profiteren van alle andere activiteiten van S.K.V. Amsterdam. Bovendien kunnen trainingsleden, als zij dit willen, in het weekend wedstrijden blijven spelen voor hun huidige club.

Competitielid (€190,- per seizoen)
Is alleen trainen voor jou niet genoeg? En speel je daarnaast graag wedstrijden? Ga dan voor het competitieteam van S.K.V. Amsterdam! Met dit lidmaatschap maak je deel uit van het competitieteam, train je twee keer in de week en speel je iedere zaterdag wedstrijden in de reguliere competitie van het KNKV. Verder kun je natuurlijk ook meedoen aan de studentenkorfbaltoernooien en alle andere activiteiten van S.K.V. Amsterdam.

Daarnaast heb je als studentenkorfballer recht op een dubbellidmaatschap. Een recht waarmee je wedstrijden mag spelen voor twee verenigingen, mits één vereniging daarvan een studentenkorfbalvereniging is.

Midweeklid (€150,- per seizoen)
Heb jij wel zin om wedstrijden te spelen maar geen zin in al die (trainings)verplichtingen? Dan is een midweeklidmaatschap iets voor jou. Als lid van het midweekteam maak je deel uit van een poule met personen die doordeweeks wedstrijden spelen. Deze poule bestaat uit (ongeveer) 8 dames en 8 heren waardoor jij nooit elke week een wedstrijd hoeft te spelen. Ook is het niveau van de midweekcompetitie iets lager dan dat van de weekendcompetitie. Een midweeklidmaatschap is dus een ideale combinatie tussen sporten en plezier maken!

Toernooilid (€48,- per seizoen)
Met dit lidmaatschap kun je mee naar alle studentenfeestjes en studentenkorfbaltoernooien van het hele seizoen! Daarnaast kun je ook naar alle borrels en activiteiten van S.K.V. Amsterdam.

Verenigingslid (€35,- per seizoen)
Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle feestjes, borrels en activiteiten van S.K.V. Amsterdam! Geen korfbal, wel heel veel gezelligheid!

Oudgediende (€35,- per seizoen)
Je bent oud lid, draagt S.K.V. Amsterdam een warm hart toe en blijft trouw tot in den dood. Lid voor eens, is lid voor eeuwig. Waarom niet af en toe gezellig komen borrelen, alle herinneringen ophalen op de oud-ledenavond of lekker supporteren? Activiteiten en feesten, geen (oud)student die dat wil verliezen!