Bij S.K.V. Amsterdam kun je competitielid (weekend of midweek) of trainingslid worden. Als trainingslid heb je geen wedstrijdverplichtingen maar kun je wel elke week lekker trainen en daarnaast meedoen aan alle andere activiteiten van S.K.V. Amsterdam. Als competitielid weekend maak je deel uit van het weekendteam van S.K.V. Amsterdam, is er een aparte teamtraining en speel je op zaterdag wedstrijden in de reguliere competitie van het KNKV. Als competitielid midweek maak je deel uit van het combinatieteam in de midweekcompetitie van Sporting West en S.K.V. Amsterdam. Je hebt geen aparte teamtraining maar speelt wel tweewekelijks wedstrijden op de dinsdag of woensdag! Het midweekteam is dus een stuk vrijblijvender dan het weekendteam.

Dinsdag-, woensdag-, donderdag-, en vrijdagavond zijn de trainingsavonden van S.K.V. Amsterdam. Op dinsdagavond (en in de zaal ook op woensdag) trainen de trainingsleden en het competitieteam samen. Op donderdagavond (veld) of vrijdagavond (zaal) is er de training voor het weekendteam.

Trainingstijden zijn hier te vinden!

De trainingen op dinsdag en / of woensdag worden verzorgd door trainers uit onze trainerspoule, wat zorgt voor leuke en afwisselende trainingen. Het korfbalniveau van onze leden is divers, van overgangsklasse tot breedtekorfbal, maar de trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen lekker kan trainen. Conditie, techniek en core stability staan op de dinsdag- en / of woensdagtraining centraal. Natuurlijk worden de trainingen afgesloten met een partijtje. Na de training blijven veel leden nog gezellig borrelen in de kantine. Voor slechts €80 euro kun je al een heel seizoen elke week trainen bij S.K.V. Amsterdam.

Ben je benieuwd of trainen bij S.K.V. Amsterdam iets voor je is? Train dan drie keer geheel vrijblijvend bij ons mee!