Bij S.K.V. Amsterdam kun je competitielid of trainingslid worden. Als trainingslid heb je geen wedstrijd verplichtingen maar kun je wel elke week lekker trainen en daarnaast meedoen aan alle andere activiteiten van S.K.V. Amsterdam. Als competitielid maak je deel uit van het competitieteam van S.K.V. Amsterdam, is er een aparte teamtraining en speel je op zaterdag wedstrijden in de reguliere competitie van het KNKV.

Dinsdag-, woensdag-, en vrijdagavond zijn de trainingsavonden van S.K.V. Amsterdam. Op woensdagavond (en in de zaal ook op dinsdag) trainen de trainingsleden en het competitieteam samen. Vrijdagavond zijn er trainingen voor het competitieteam.

Trainingstijden zijn hier te vinden!

De trainingen op woensdag  worden verzorgd door trainers uit onze trainerspoule, wat zorgt voor leuke en afwisselende trainingen. Het korfbalniveau van onze leden is divers, van overgangsklasse tot breedtekorfbal, maar de trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen lekker kan trainen. Conditie, techniek en core stability staan op de woensdagtraining centraal. Natuurlijk worden de trainingen afgesloten met een partijtje. Na de training blijven veel leden nog gezellig borrelen in de kantine. Voor slechts €80 euro kun je al een heel seizoen elke week trainen bij S.K.V. Amsterdam.

Ben je benieuwd of trainen bij S.K.V. Amsterdam iets voor je is? Train dan drie keer geheel vrijblijvend bij ons mee!

IMG_2781