15 jaar S.K.V. Amsterdam! Wordt het een mooi feestje?

De afgelopen maanden werd het al duidelijk, 2017 wordt een bijzonder jaar voor S.K.V. Amsterdam. De vereniging bestaat dan namelijk 15 jaar en dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd. Maar wat gaat er dan allemaal gebeuren in het nieuwe jaar? Wat voor mooie activiteiten kunnen de leden verwachten? Tijd om de lustrumcommissie te interviewen!

15 jaar S.K.V. Amsterdam! Wordt het een mooi feestje?
“Maar natuurlijk wordt het een mooi feestje! Heb je de planning al gezien van alle lustrumactiviteiten, het belooft legendarisch te worden.” (zie afbeelding met agenda, red.) De Lustrumcommissie, bestaande uit Marit, Job, Jasper en Kelly hebben meerdere activiteiten gepland waar ze met volle overtuiging over kunnen praten. “Binnenkort is de eerste activiteit, het lustrumgala, waarbij ook alle oud-leden natuurlijk van harte uitgenodigd zijn. Een feestje waar alle leden en introducees (jong en oud) door elkaar staan, dat in combinatie met lekker eten, goede muziek en drie uur onbeperkt drinken wilt iedereen toch?”

Het lustrumgala klinkt als muziek in onze oren, vertel daar eens wat meer over!
“Op zaterdag 18 maart zijn alle leden en oud-leden uitgenodigd voor het lustrumgala. Ieder jaar organiseert de vereniging een gala, dit jaar extra groot aangezien ook alle oud-leden langs mogen komen.” Op de eerdergenoemde zaterdagavond wordt in de Ebeling het evenement georganiseerd, dit jaar een speciale editie voor de verjaardag van de vereniging. “Speciaal voor het lustrum wordt het dit jaar groter, mooier en vooral magischer. Met het thema ‘magisch’ wordt het gala omgetoverd tot een speciale editie. Eerst mag iedereen natuurlijk aanschuiven aan tafel voor het diner. Dan openen we meteen de bar en mogen de flessen wijn en biertjes op tafel gezet worden! Misschien komen er dan nog wel een aantal legendarische quotes naar voren of schittermagische foto’s op de camera’s ;).”

Hebben jullie nog meer in petto voor de leden van de vereniging?
“Uiteraard stoppen we niet na het gala, er komt nog veel meer aan!” De commissie is al hard aan het werk voor de andere activiteiten dit seizoen, nog niet alles is bekend gemaakt maar misschien dat ze hier een aantal geheimpjes willen verklappen!
“De eerstvolgende activiteit na het lustrumgala is de lustrumweek, hierin worden alle leden uitgenodigd voor meerdere activiteiten. Een aantal details zijn al bekend, maar veel weten de leden nog niet.” (hier nemen wij natuurlijk geen genoegen mee, red.) WIJ WILLEN MÉÉÉÉÉR!
“Vooruit om jullie nog meer te enthousiasmeren kunnen we wel alvast vertellen dat de familie- en vriendendag op een hele bijzondere manier wordt afgesloten! Wij weten nog niet zeker of jij je familie daar aanwezig wilt hebben ;). Tenzij de ouders mogen toekijken naar de hoeveelheid biertjes die gedronken worden of de mooiste liedjes die jij helemaal uit je hoofd weet. Dat mogen de leden natuurlijk zelf bepalen.”

Wat willen jullie als laatste nog zeggen tegen alle leden en andere geïnteresseerden?
“ALLEMAAL KOMEN! Gewoon doen! Het belooft een super jaar te worden en daarom moet je zeker naar de activiteiten toekomen.” De lustrumcommissie is heel hard aan het werk voor alle activiteiten, natuurlijk met het lustrumgala als eerste op de agenda. De redactie heeft nog maar één toevoeging: geef je snel op voor het lustrumgala via lustrum.skvamsterdam.nl om zeker te zijn van een kaartje!

 

P.S. De datum van de lustrumreis is gewijzigd naar 9 juli tot en met 17 juli!

Leave a Reply