Alf Trophy 2015: Tilburg op z’n best

Het inmiddels welbekende of moet ik zeggen beruchte toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt door S.K.V Melmac uit Tilburg stond weer op de agenda. Met een gezellige groep van 13 mensen kwamen wij netjes op tijd aan in de kantine. Een uur later zou hier de biercantus van start gaan. Het thema ‘Alle aso’s verzamelen, van scooter tot scootmobiel’ werd door ons uitgebeeld in een Nickelsonjas gemaakt van vuilniszakken en in een joggingbroek. Toen de bedjes klaarlagen voor veeeel later die nacht kon de biercantus beginnen. De keeltjes werden gesmeerd met de eerste biertjes en na het Wilhelmus barstte de biercantus weer los als vanouds. Met ‘Het regent zonnestralen’, ‘Brabant’ en vele andere klassiekers was het weer een gezellig festijn. Na de cantus knalden we door met het feest en tegen half 5 zochten ook de laatste feestgangers hun (of iemand anders) luchtbed op.

Het korfballen op zondag ging dit keer een stuk minder goed dan dat het feest ging. We hadden twee teams aangemeld, maar in de poule fase van het toernooi werd in totaal slechts 1 wedstrijd gewonnen. Dit resulteerde dus in een verliezerspoule waarbij beide teams tegen elkaar moesten strijden. Een gegarandeerde plek in de finale dus (de losersfinale wel te verstaan).
In deze laatste wedstrijd waren wij echter op ons best en in een wedstrijd met veel doelpunten wonnen wij met 12-10 van Débaldérin. De taart smaakte weer heerlijk en met veel mooie nieuwe herinneringen gingen we weer terug naar Amsterdam.

Benieuwd naar de foto’s?

Leave a Reply