Amsterdam 1 – DOC 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen hekkensluiter DOC op de planning. Net als de vorige keer bleek direct dat dit een spannende wedstrijd zou worden. Door ziekte en blessures speelden wij in een iets andere samenstelling dan anders. Dit was erg merkbaar in ons spel. In de aanval was het elke keer zoeken en verdedigend misten wij het vertrouwen. Gelukkig raakten wij tijdens de wedstrijd steeds meer aan elkaar gewend en begon het beter te lopen. Toch wist DOC de gehele eerste helft op gelijke hoogte te blijven. Bij rust stond het dan ook gelijk met een stand van 9-9.

Ook in de tweede helft waren we aan elkaar gewaagd. Af en toe kwamen wij op voorsprong en kwam DOC weer terug en andersom. Tot in de laatste 5 minuten waarin DOC met twee punten voor kwam te staan. Hierdoor leek bij ons de moed in de schoenen te zakken. Dit zorgde ervoor dat DOC nog verder kon uitlopen en zo kwamen we uit op een eindstand van 15-19.

Al met al hebben we de overwinning weggegeven in de laatste paar minuten van de wedstrijd. Erg zonde, maar aanstaande zaterdag weer een nieuwe kans tegen het altijd sportieve Vlug & Vaardig!