Amsterdam 1 – Joure 1

Op deze zonovergoten zaterdag begon het competitieteam vol goede moed aan de wedstrijd tegen Joure. Helaas bleek al snel in de wedstrijd dat wij nog niet echt wakker waren en kwamen we al snel op een 0-6 achterstand. Daarna begonnen we iets meer in de wedstrijd te komen en vielen ook aan onze kant de eerste doelpunten. In het tweede gedeelte van de eerste helft leken we iets meer op elkaar afgestemd en werd de rust stand 4-8.
In de tweede helft wilden wij onze stijgende lijn, die in de eerste helft was ingezet, behouden. Helaas begon Joure ook erg fanatiek aan de tweede helft. Het gat wat in de eerste minuten van de wedstrijd werd geslagen bleek te groot en kon door ons niet meer worden overbrugd. Uiteindelijk begon Joure ook uit te lopen en kwamen we op een eindstand van 8-19.
Gelukkig was er na afloop van de wedstrijd een leuk kubb-toernooi met eten gepland samen met Sporting West. De eerste twee helften zullen we dan ook maar snel vergeten.. De derde helft was gelukkig wel zeker weer erg geslaagd.