Bingoën bij de Domcup

Na ruim twee maanden zonder toernooi mochten we eindelijk weer… we gingen met zeventien SKV´ers richting Utrecht voor de Domcup. Het thema was Grannies in Panties, Release your Inner Grandparrent. Daarom gingen wij als een bingospel met échte bingokaarten naar het feest.

De zaterdag begon met en wedstrijd van ons eigen Amsterdam 1. We zagen een strijdvaardig Amsterdam. Helaas mocht dit niet baten en nam de verkeerde SKV de punten mee naar Sleeuwijk. Na de wedstrijd claimde iedereen, onder het genot van een patatje en een biertje, zijn of haar favoriete nummers voor op het kanariegele shirt. Hierna ging ieder zijn eigen weg richting U’tje.

Nadat de luchtbedjes waren opgepompt, gingen we snel richting het sportcafé voor de eerste kannen bier. De sfeer zat er lekker in en de bingokaarten vonden gretig aftrek bij de andere verenigingen. Er werden zelfs nog een paar bingo’s gescoord. Er was helaas wel een slachtoffer te betreuren. Onze geliefde biermeter (4 februari 2018) werd uit elkaar getrokken met wat hulp van Hebbes. Er is ook nog schokkend nieuws vanuit SKVboulevard, er is na bijna een jaar weer een lijntje gelegd… Rond half 4 was het hele feest afgelopen en zochten we onze slaapzakken op.

Na een korte nacht werden we om 7 uur gewekt. Onmenselijke tijd natuurlijk, maar we moesten aan de bak. Na het ontbijt was het vlammen en werd er lekker gescoord en geblokt. Behalve door Gerrie, hij zocht traditiegetrouw het materiaalhok op. Amsterdam 2 was kokend heet en schopte het tot de kwartfinales. Hierin was burgervereniging Noviomagum helaas een maatje te groot. Bij de prijsuitreiking kregen wij nog het heugelijke nieuws te horen dat we de feestprijs hadden gewonnen. Deze prijs was een kers op een supergezellig weekendje en we kijken er nu alweer naar uit om over een maandje Groningen onveilig te maken, met een nieuwe biermeter…

Leave a Reply