Competitiespelers gezocht!

Vanaf aanstaand zaalseizoen zijn er twee plekken vrij gekomen in het competitieteam. We zijn opzoek naar een heer en een dame die gemotiveerd zijn om ons team te versterken.

Wat wordt er van je verwacht?
Van de leden van het competitieteam wordt verwacht dat zij minstens twee keer in de week komen trainen en dat zij op zaterdag fit en gemotiveerd bij de wedstrijd zijn. Er kan zelf gekozen worden om op dinsdag of woensdag te komen trainen. Op vrijdag is er een aparte training voor het competitieteam, hier wordt je geacht elke week bij te zijn om zo als team beter te worden.

Het competitieteam komt dit zaalseizoen uit in de 3e klasse. De tegenstanders waarvan we willen winnen zijn de volgende:
Joure, DKV (IJ), Pallas 08, DTG, DSO (A), DTS & Westergo.

Selecties
Indien er meerdere geïnteresseerden zijn voor de vrije plekken in het competitieteam zullen er selecties worden gehouden om zo de meest geschikte spelers voor het team te selecteren. Hiervoor hebben we drie momenten ingepland. Het eerste selectiemoment is de woensdagtraining van 26 oktober. Tijdens de twee oefenwedstrijden van het team, op vrijdag 28 oktober en vrijdag 4 november kan je jezelf nogmaals bewijzen. Namens de TC zal in ieder geval Linda hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie
Mocht je nog vragen hebben over het competitieteam, dan kan je die natuurlijk stellen. Mail dan zo spoeding mogelijk naar secretaris[at]skvamsterdam.nl of gebruik het contactformulier op onze website!

Meld je aan voor zondag 23 oktober!

Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar bijvoorbeeld iemand kennen die wellicht wel in ons team zou passen. Schroom dan niet om dit bericht door te sturen en diegene enthousiast te maken!

Leave a Reply