Dit is je kans! S.K.V. Amsterdam zoek sterspelers voor het competitieteam.

SKV zoekt competitieleden.

Ben jij de nieuwe dame of heer die ons Amsterdam naar nóg meer overwinningen helpt? Lijkt jou het leuk om deel uit te maken van een hecht team? S.K.V. Amsterdam is opzoek naar nieuwe sterspelers om ons vlaggenschip te versterken, we zoeken zowel dames als heren.

Wat betekent spelen in het competitieteam?

Als je er voor kiest om in het competitieteam van Amsterdam te spelen, wordt van je verwacht dat je twee keer in de week komt trainen. In de zaal is er op dinsdag en woensdag een training waar ook trainingsleden aanwezig zullen zijn, er kan zelf gekozen worden op welke dag je wilt trainen. Op vrijdag is er een aparte training voor het competitieteam, deze is expliciet voor het competitieteam om onder andere in vakken te trainen om zo als team vooruit te gaan. Op zaterdag is er een wedstrijd waarbij je geacht wordt fit en gemotiveerd aanwezig te zijn. Het competitieteam speelt zowel in de zaal als op het veld 4e klasse.

Naast het fanatieke trainen en het winnen van wedstrijden is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! Na trainingen en wedstrijden is er altijd nog de derde helft waar ook winst te behalen valt.

Aanmelden

Heb je dit gelezen en denk je; Ja dat is wat voor mij! Meld je dan voor zondag 29 oktober aan via

[email protected] of via het contactformulier op onze site. Twijfel je nog of heb je vragen over onze vereniging of het competitieteam dan kan je natuurlijk ook altijd mailen, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorde

Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar bijvoorbeeld iemand kennen die wellicht wel in ons team zou passen. Schroom dan niet om dit bericht door te sturen en diegene enthousiast te maken!

 

Leave a Reply