Een goed begin van het nieuwe seizoen!

Na een lange periode zonder wedstrijden mochten wij afgelopen zaterdag 11 september eindelijk weer een echte wedstrijd spelen tegen Sporting West 5. Helaas hebben wij aan het begin van dit nieuwe seizoen nog een heer te weinig voor het competitieteam, maar gelukkig was Ralph bereid om in te vallen. We zijn in de aanval begonnen met Demi, Meike, Ralph en Hidde, en in de verdediging zijn Pepijn, Jippel, Femke en ik (Merel) van start gegaan. Linthe is op de bank begonnen, maar is in de tweede helft er nog ingekomen voor Femke.

Door een goede start van ons, en wat moeite bij de tegenstander om de bal in de korf te krijgen, liepen wij al snel uit naar een voorsprong van 7-1. Het was duidelijk dat onze tegenstander moeite had om ons tempo bij te houden. Het duidelijke voordeel wat de tegenstander wel had, was hun lengte en vooral de lange armen. Het lukte hen daardoor toch regelmatig ons aanvalsspel te verstoren. Bij rust hadden we een comfortabele voorsprong opgebouwd.

Na de rust gingen wij gestaag door met ons eigen spel, maar SW begon toen ook steeds iets makkelijker te scoren. De hoofdrolspeler van de rust en tweede helft was toch wel een (super schattige) hond, die het veld opkwam en een bal kapot heeft gebeten. Gelukkig heeft Maroussia dit keurig netjes kunnen oplossen met zijn baasje.

Uiteindelijk hebben wij deze leuke en sportieve wedstrijd met 19-11 gewonnen, een welverdiende overwinning en een goed begin van dit seizoen!