Een grandioze avond met de kerstman, tequila en sjanna-paul.

Een schitterende avond in de kantine voor de leden van S.K.V. Amsterdam! De activiteiten commissie had ons al gewaarschuwd voor een avond zonder grenzen en vooral veel en lekker eten. Nou en of het zo een avond was … het verslag zal jullie meenemen naar deze avond.

Om 18.30 werden de eerste biertjes geopend en kon het kerstdiner beginnen. Echter duurde het, zoals wel vaker bij Amsterdam, iets langer voordat iedereen aanwezig was. Iets later dan gepland mocht iedereen aanschuiven aan de netjes gedekte tafels met vlees en lekkere salades. Alleen was nog niet iedereen aanwezig, de lustrumcommissie was namelijk nog niet aangeschoven. Zij hadden nog een speciale verrassing in petto voor de leden!

Als pieten en de kerstman (sinterklaas kon helaas niet aanwezig zijn) kwamen zij binnen met pepernoten en het grote-rode-jip-en-janneke-boek. Welke leden hadden zich netjes gedragen en welke moesten zich toch nog even excuseren voor hun mooie acties. Alles was op de foto vast gelegd het afgelopen jaar door de pieten en dat was maar beter ook, want de leden konden zich vaak niet meer herinneren wat zij uitgespookt hadden. Volgend jaar verwacht de kerstman nog meer mooie verhalen om op terug te kijken.

Uiteraard horen er cadeautjes bij sinterklaas en kerst, ook daar had de activiteitencommissie aan gedacht. Iedereen had een cadeau meegenomen voor onder de kerstboom. Met het spel wie-ben-ik werden de pakjes verdeeld, had jij een foto van Robin op je hoofd dan kreeg je het pakje van Robin. Door middel van goede vragen, zoals ‘heeft hij een grote piemel’ of ‘lust zij paprika’ kon iedereen raden wie zij waren. Iedereen was blij met het cadeautje en vooral met de vragen!
Na alle verplichte activiteiten was het tijd om echt de grens over te gaan. De biertjes gingen snel en waren binnen no time weer weg, leeg, op. De gevolgen hiervan waren snel zichtbaar en wat was dat mooi, helemaal in combinatie met twister. Het beloofde nog een hilarische avond te worden.

De activiteitencommissie mag weer trots zijn op een zeer geslaagde activiteit! Op naar 2017 met nog meer mooie activiteiten en herinneringen. (bekijk snel de foto’s in het album ‘seizoen 2016-2017’)

Leave a Reply