“Een super lekkere overwinning” – DOC 1 – S.K.V. Amsterdam 1

Afgelopen zaterdag moest S.K.V. Amsterdam 1 spelen tegen DOC uit Bussum. Een oude bekende voor de meeste van ons team. Vooral Rutger had erg veel zin om tegen DOC te spelen, wel jammer dat hij nou net op de bank moest beginnen.
Onder leiding van coach Kiers begon het team aan de wedstrijd met een behoorlijk slechte start met als gevolg een snelle achterstand van 4-0. Het team wist zich een klein beetje te herpakken, maar het verschil van vier bleef. Met een 10-6 achterstand ging het team rusten met een speech van de coach. Zal dit het geweest zijn? Want na de rust was iedereen stuk ‘wakkerder’.
Iedereen werd feller en het gat begon langzaamaan kleiner te worden. Na ongeveer 25 minuten kwam het team zelfs uit op een gelijke stand, maar dit was natuurlijk niet genoeg…
In de laatste 5 minuten werd met het hele team gevochten voor de overwinning en uiteindelijke lukte het dan toch om met 17-16 de wedstrijd te winnen.
We hebben  de gehele wedstrijd 0 keer voorgestaan, behalve aan het einde. Dit maakte het voor de tegenstanders een heel zuur verlies en voor ons een super lekkere overwinning.
Aanstaande zaterdag het team tegen tegen vlug en vaardig. Dit beloofd weer een zeer spannende wedstrijd te worden. Wij hebben er al zin in!