Eens SKV, altijd SKV

Auteur: Patrick

‘En neem vooral kaas mee’ Hoe vaak we daaraan herinnerd werden. En wij ons als nieuwe leden maar afvragen, waarom moeten we toch perse kaas meenemen…

We werden om 18:00 verwacht in Little Manhattan op de 21ste verdieping. Helaas namen Micha en ik de verkeerde lift waardoor we vanaf verdieping 9 al met de trap moesten. Maar na zoveel trappen te hebben beklommen hadden we wel een uitzicht om van te genieten (en een open raam om af te koelen).

Toen alle nieuwe leden (maar liefst 7!) binnen waren kon het feest beginnen. Natuurlijk eerst eventjes kennismaken, en wachten op Lotte en Robin die nog met de boodschappen moesten komen. Nadat zij binnen waren en er gekookt was voor ons hebben we heerlijk gegeten. Ergens tussendoor hebben we ook nog eens de foto genomen van ons jaargroepje. Met veel verbaasde reacties vanuit SKV tot gevolg. Blijkbaar is het ongehoord zeldzaam dat er meer nieuwe mannen zijn dan vrouwen.

Nadat de maagjes goed gevuld waren met Mexicaanse wraps en al wat bier konden we beginnen aan de pubquiz. Het fanatisme spatte van alle 3 de teams af, iedereen wilde elk punt binnenslepen. Hoe hard iedereen ook zijn of haar best deed, niemand kon opboksen tegen de muziekkennis en zangvaardigheden van Stefan, die heel erg goed opgelet had tijdens de Biercantus van het Tilburgse ALF toernooi.

Tijdens het opvolgende ‘Never have i ever’ werd ook duidelijk waarvoor we al die kaas mee hebben genomen, namelijk, om de leden van SKV te voorzien van eten tijdens de borrel later die avond. Bedoel welk feestje wordt nou niet beter door een lekker stukje kaas? Ondertussen moesten de feuten ook nog eens op hun ‘biermeter’ letten. 3 speelkaarten aan elkaar geniet, en die mocht je koste wat het kost niet kwijtraken of laten brassen, anders moest je zingen of atten. Aangezien mijn mindere resultaten is deze feut nog hard aan het trainen om de biermeter in het vervolg niet meer kwijt te raken. 3x op 1 avond was toch wel wat veel. Dus hopelijk kan ik na dit geslaagde feestje de biermeter wel bij me houden als we op de Veluwecup zijn, tot dan!

Leave a Reply