ESDO 1 – Amsterdam 1

Na de welverdiende vakantie stond er weer een wedstrijd op het programma van het competitieteam. We reden naar het altijd prachtige Kockengen, waar de nummer 1 ESDO op ons wachtte.
Gelijk in de eerste aanval van ESDO werd er gescoord en kwamen we op een 1-0 achterstand.  Gelukkig slaagde Jesse er vrij snel in om de stand weer gelijk te trekken naar 1-1. De rest van de eerste helft liep redelijk gelijk op. We merkten wel dat we voor elk doelpunt met z’n alle keihard moesten werken. Toen de rust aanbrak met een stand van 7-5 voor ESDO, waren we allemaal ook al vrij kapot. Maar na een oppepper van coach Lars begonnen we toch weer vol frisse moed aan de tweede helft.
Na de rust liep ESDO vrij snel uit na een voorsprong van 10-5. Hierna leken wij wat lekkerder in de wedstrijd te komen. We kwamen door al ons harde werk toch terug naar een stand van 12-10. Stiekem begonnen we toch een beetje hoop op punten te krijgen. Helaas dacht ESDO hier anders over en begonnen ze weer uit te lopen tot de eindstand van 16-10.
We verlieten Kockengen dus zonder punten. Aanstaande zaterdag speelt het competitie team thuis in de van Hogendorp hal tegen de hekkensluiter DOC om 1 uur s’middag. Dit belooft zeker een leuke wedstrijd te worden, dus zeker komen kijken!