Gala 2020 – De sterren van de hemel gedanst


Ha lieve leden, 

Dat was me het weekje wel, niet dan? Zondagavond alle horeca dichtgegooid, geen dag te vroeg. Ook geen dag te laat, want op zaterdagavond hebben we nog mooi het SKV gala meegepakt in het mooie Amsterdam. 

De avond werd, zoals gewoonlijk bij SKV, geopend met heel wat drankjes aan de bar, terwijl iedereen elkaar in chique outfitjes kon bewonderen. Toen de wijn (meerdere wijnflessen wel te verstaan) indaalde en we binnen anderhalve meter van elkaar aan tafel durfden te schuiven, hield Demi een kort maar krachtige speech en werden de schalen met eten opgediend. 

Het eten smaakte goed en even associeerden we het woord “hamsteren” niet meer direct met wc-rollen, maar met volgepropte wangen. Terwijl we gezellig het eten en drinken dat op tafel stond deelden, klonken de kekke deuntjes van Luc’s playlist door de speakers, waardoor onze voorzitter van de accie er toch een beetje bij was.

Na het eten zijn de tafels aan de kant geschoven, werd de muziek een stukje harder gezet en werd er gedanst, gelachen, gekletst en ge-trio-zoend (check de foto’s xx). Het was maar goed dat de bar tot 23uur afgekocht was, want het hoogtepunt was bij velen al bereikt (again, check de foto’s xx). De muziek ging echter nog lekker, dus aan dansmateriaal geen gebrek. Uiteindelijk hebben we gezellig om half twee iedereen die nog niet naar huis was, naar huis geknald. 

Aangezien we elkaar nog een tijd niet mogen zien op het veld: geniet van de mooie herinneringen aan het gala en hoest in je elleboog! 

Xx Marouss, namens de accie 

Leave a Reply