Het ‘Fiesta Korfballa: Vamos naar de Klotos’ Gala

Na de aankondiging van het S.K.V. gala welke op 10 maart zal plaatsvinden met het thema Fiesta Korfballa: Vamos naar de Klotos, kunnen we nu eindelijk meer informatie prijsgeven. Nog even voor de duidelijkheid: het kledingthema is dus gewoon Gala, dit betekent dat je zo netjes gekleed komt als waar jij je prettig bij voelt. Fiesta Korfballa: Vamos naar de Klotos is een aanvullend thema waar wij als commissie iets mee zullen doen.

Afgelopen weken zijn we druk op zoek geweest naar een locatie. We weten dat iedereen in spanning zit te wachten op de bekendmaking van de locatie. Dit doen we graag via deze mail. Dit betekent dat we tevens de bijbehorende kosten voor het gala bekend kunnen maken.

Locatie: Café Vrijdag (Amsteldijk 137, Amsterdam)

Kosten: 45 euro

Tijd: Inloop 19:30, 19:50 willen we allemaal aan tafel zitten

Het gala zal bestaan uit een op tafel geserveerd luxe drie gangen diner waarbij ieder uit 3 a 4 gerechten per gang kan kiezen. Aansluitend kan er van 8 uur tot 12 uur onbeperkt bier, wijn en frisdrank gehaald worden. Hierna gaat het feestje natuurlijk tot onbepaalde tijd door. In de mail die wij gestuurd hebben is het menu te vinden.

Opgeven voor het gala kan uiterlijk tot en met donderdag 1 maart. Dit kan via een van de Activiteitencommissie leden of via de mail. Vergeet er niet bij te vermelden als je een date hebt. Geef je dus allemaal snel op!

Leave a Reply