Jippel vs. Wups

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. The clash of the titans. Beiden gewapend met 7 man/vrouw sterk gingen zij de confrontatie aan. De slag kon beginnen. Ze begonnen in verdedigende positie, en al snel werd duidelijk dat het gelijk op zou gaan. Ze renden veel en snel, sprongen hoog en energiek, en duwden hard doch rechtvaardig hun billen tegen elkaar onder de paal. Ze hielden dit beiden goed vol gedurende de eerste helft. Helaas mocht dit allemaal niet baten, en met een ruststand van 0 – 0 gingen Jippel en Wubs de rust in.

Oké. Coach/aanvoerder Pepijn had een nieuwe strategie om Wubs onder de duim te krijgen. Fenna, Femke en Tobias zouden Jippel komen helpen in de strijd tegen Wubs. Dit leek in eerste instantie weinig uit te halen voor het tweegevecht. Maar zo’n 10 minuten voor het verstrijken van de tijd, gebeurde het dan toch. Waren het de wissels geweest in de rust? Jippels voedzame ontbijt en goede nachtrust van te voren? Of slechts de strijdlust opgewekt door zijn aardsrivaal? We zullen het nooit weten. Maakt ook niet uit. Jippel zakte door zijn knieën, strekte zijn benen, sprong in de lucht, stak zijn arm uit, en tikte de bal, die uit Wubs zijn handen richting de korf vertrok, hard terug naar de grond. OOOOOOOOOOH! 1 – 0 voor Jippel. Ze moesten nog enkele minuten door, maar de wedstrijd was gespeeld. Zo floot de scheidsrechter af, en Jippel ging er met de winst vandoor.

P.S. SKV Amsterdam speelde ook tegen DTS Enkhuizen.

P.P.S. Iedereen deed zijn best, dat was het belangrijkste!

P.P.P.S. Deze strijd werd helaas gewonnen door de tegenpartij. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond bij deze wedstrijd het scorebord op 10 – 23 in het voordeel van DTS Enkhuizen.