Lustrum III is afgelopen :(

Het was weer tijd voor de maandelijkse borrel van SKV in ons altijd geliefde Woody’s! Dit keer was het echter niet zomaar een borrel, maar dé afsluitingsborrel van het lustrumjaar. Want ja helaas komt aan alles een einde, zo ook aan een schittermagisch lustrumjaar. De lustrum- en Accie hadden het plan om deze borrel te beginnen met een beerpongtoernooi.

Er werd die avond dan ook fanatiek gebeerpongt en iedereen bleek over redelijke vaardigheden te beschikken, het ene team wat meer dan de ander …. De winnaars van het toernooi waren dan ook beretrots. Met een shotje tequila vierde Job, Jasper en Fenna de overwinning.
Spelletjes spelen en (veel) bier drinken zijn bij SKV namelijk natuurlijk meer dan eens dé ingrediënten voor een geweldige avond gebleken. Dat was ook zeker deze keer weer het geval en het bleek weer een avondje voor in de boeken. Vooral de koorballetjes, die toevallig ook bij Café Woody’s aanwezig waren, waren soms nogal onder de indruk.

Tijdens deze avond werden ook de winnaars van de lustrum bingokaart bekend gemaakt. Helaas kwam de prijsuitreiking net iets te laat, want de helft van de prijzen waren al gesneuveld voor ze bij de terechte winnaars terecht kwamen. Máááár dat mocht de pret voor de winnaars, Jesse en Ralph, niet drukken en als een kind zo blij namen ze hun prijs in ontvangst.

Na het beerpongtoernooi was het tijd om onze beste dansmoves uit de kast te halen en dit werd (voor sommigen) nog tot in de late uurtjes voort gezet. De volgende dag werd iedereen weer zeer gelukkig met hun keuzes van de vorige avond wakker. Of hun collega’s en studiegenoten ook zo blij waren met het feit dat een aantal leden geen tijd had om te douchen en daardoor een beste bierlucht om hun heen hing, valt te betwijfelen.

Deze borrel heeft maar weer bewezen dat we het feesten tijdens de zomervakantie zeker niet zijn verleerd en dat we weer een gezellig jaar voor de boeg hebben!

Leave a Reply