Meet the board: Laura & Lotte

Een nieuw bestuur betekent ook een nieuwe bestuursborrel. Bestuur XVI van SKV Amsterdam is aankomende donderdag voor één avondje 16 and pregnant. Benieuwd naar hun outfit? Kom dan donderdag om 21:00 naar de borrel in Feestcafé Woody’s!

Eerst stellen de bestuursleden zich voor aan alle leden en geïnteresseerden. Vandaag zijn Laura en Lotte aan het woord over hun persoonlijke doelen en waarom zij gekozen hebben voor een bestuursjaar.

Waarom hebben jullie gekozen voor een bestuursjaar en waarom deze functie?

Laura: “Ik heb gekozen voor een bestuursjaar omdat ik denk hiermee heel veel te leren op het gebied van verantwoordelijkheid, maar ook in het organiseren en communiceren. Daarbij wilde ik graag wat voor de club betekenen. Door middel van de functie Wedstrijdsecretaris kan ik mij op sportief vlak voor de club bezig houden!”

Lotte: “Na een aantal commissies te hebben gedaan voor mijn studievereniging kwam ik er achter dat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren voor een vereniging en om deze draaiende te houden. Toen ik hoorde dat ik de rol van Assessor PR kon invullen leek mij dit erg interessant, ook omdat deze rol binnen het bestuur het beste bij mijn opleiding past!”

Hoe gaan jullie ervoor zorgen dat alle leden het de komende maanden optimaal naar hun zin hebben?

Lotte: “Ik denk dat wij als bestuur met allemaal jonge leden een frisse blik op de vereniging hebben en dat wij hiermee alle leden optimaal kunnen vermaken.”

Laura: “Door iedereen zoveel mogelijk te motiveren om naar ALLE activiteiten, training en toernooien te gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Wat wordt volgens jullie het hoogtepunt van het seizoen/bestuursjaar?

Laura: “De bestuursborrel natuurlijk met het thema ‘XIV and pregnant’”
Lotte: “…en niet te vergeten onze eigen IJcup!”

Hoeveel tequila?

Laura: “[XXX] 3 voor ons geliefd Amsterdam”
Lotte: “16e bestuur… 16 tequila?” (natuurlijk niet verspreid over meerdere avonden 😉 – red.)

Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor jouw bestuursjaar met betrekking tot je privé ontwikkeling en je functie voor de vereniging?

Laura: “Mijn persoonlijke doel is dat iedereen met veel plezier naar SKV Amsterdam komt en blijft komen. Verder hoop ik een goede samenwerking met Sporting West na te streven en een stabiel competitieteam te hebben. Stiekem hoop ik met SKV Amsterdam mijn zus bij Hebbes in te maken haha. En last but not least wil ik dit jaar de barometer winnen met Amsterdam.”

Lotte: “Ik denk voor mij als Assessor PR de focus ligt op de nieuwe leden: dat zij goed ontvangen worden en een fantastisch nieuwe leden diner zullen krijgen. Hiermee hoop ik de vereniging te vergroten, wat al aardig goed met alweer 13 nieuwe leden dit seizoen! Privé ga ik voor ontwikkeling van mij organisatorische skills.”

Waar kan je je kapot aan ergeren bij anderen?

Laura: “Egoïsme en mensen die liegen.” (niet liegen dus andere bestuursleden 😉 – red.)
Lotte: “Afspraken niet nakomen.”

Wat is jouw motto? (vertel even een leuke spreuk van de dag)

Laura: “1, 2, 3 drink!” (niet valsspelen, gewoon drinken als je een drankje vast hebt! – red.)
Lotte: “#bijzijnismeemaken”

Wat moeten leden doen om een gratis biertje te verdienen?

Laura: “Allemaal heel leuk en origineel verkleed komen naar onze borrel. 😊”

Een afsluiter:

Lotte: “Ik hoop dat ik en mijn mega gezellige bestuursmaatjes iedereen een top S.K.V. jaar kunnen geven!”

Leave a Reply