Meet the board: Penningmeester Ralph

Een nieuw bestuur betekent ook een nieuwe bestuursborrel. Bestuur XVI van SKV Amsterdam is aankomende donderdag voor één avondje 16 and pregnant. Benieuwd naar hun outfit? Kom dan vanavond om 21:00 naar de borrel in Feestcafé Woody’s!

Eerst stellen de bestuursleden zich voor aan alle leden en geïnteresseerden. Als laatste aan de beurt: Penningmeester Ralph.

Waarom heb jij gekozen voor een bestuursjaar en waarom deze functie?

Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij SKV omdat het mij leuk leek (wat gelukkig ook zo is) om wat meer mee te krijgen van wat er bij de vereniging speelt en om daar zelf ook een bijdrage in te leveren.

Hoe ga jij ervoor zorgen dat alle leden het de komende maanden optimaal naar hun zin hebben?

Mag ik hier mijn joker inzetten? (telt niet mee … – red.)

Je moet 25 rondjes rijden op elke rotonde die je ziet OF elke keer als je je pinpas gebruikt moet je je saldo en pincode schreeuwen! (kiezen maar)

Sowieso de 25 rondjes op elke rotonde ook al heb ik geen rijbewijs, als penningmeester van SKV heb ik een bepaalde verantwoordelijkheid en kan het natuurlijk niet riskeren om potentieel geld te verliezen van de rekening door een pincode te schreeuwen.

Wat wordt volgens jou het hoogtepunt van het seizoen/bestuursjaar?

Het hele jaar is 1 groot hoogtepunt natuurlijk, maar als ik iets moet kiezen is het het moment dat we de barometer gaan winnen.

Hoeveel tequila?

*tekielja

Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor het bestuursjaar met betrekking tot jouw privé ontwikkeling en je functie voor de vereniging?

Om het boekjaar (natuurlijk) positief af te sluiten, daarom wil ik ervoor zorgen dat er dit jaar wel door iedereen voor elke activiteit betaald wordt en dat we op één of andere manier het tekort op de grote clubactie kunnen compenseren (maak allemaal maar ff wat geld over dank u wel).

Wat is jouw politieke voorkeur?

Doe nou niet mensen in hokjes plaatsen! (we zouden niet durven – red.)

Waar kunnen jij je kapot aan ergeren bij anderen?

Hoesten en niezen in de trein naast me zonder hand of iets ervoor. En eigenlijk elk menselijk geluid in mijn omgeving als ik er geen zin in heb.

Wat is jouw motto?

Wil je een moment gelukkig zijn? Neem wraak. Wil je altijd gelukkig zijn? Vergeef! Diep hé. Ook wil ik jullie meegeven dat alcohol meer kapot maakt dan je lief hebt, maar dat dat niks uit maakt als je toch niks lief hebt.

Wat moeten leden doen om een gratis biertje te verdienen?

Niks is gratis in deze wereld (behalve het gratis geld wat we via bol.com krijgen). Maar als je 10 euro overmaakt naar de SKV rekening wil ik je wel een biertje geven.

Leave a Reply