Olympia 1 – Amsterdam 1, de allerlaatste zaalwedstrijd

Zaterdag 17 februari

De allerlaatste zaalwedstrijd van dit seizoen was alweer aangebroken. Na een spannende heenrit vol met openstaande bruggen en toeristische routes kwamen we allemaal iets vertraagd aan bij de tegenstander Olympia. Gelukkig was de wedstrijd ook verlaat en konden wij ons nog lang genoeg voorbereiden.
Nadat beide teams waren opgenoemd en hadden opgelopen was het tijd om aan de wedstrijd te beginnen. De eerste helft verliep vrij rustig en gelijk op. Na 30 minuten spelen was de stand dan ook 8-6 in het voordeel van de thuisploeg Olympia.
De wedstrijd kwam in de tweede helft pas echt los. Op een gegeven moment vlogen zowel de goals als de overtredingen je om de oren. Deze vele overtredingen zorgde voor veel fanatisme er vielen zowel een gele als een rode kaart aan de kant van Olympia. Daarnaast werden er ook veel (heel veel) vrije ballen en strafworpen (7 voor Olympia!) gegeven. De tegenstander wist deze beter te benutten dan wij en bleven op voorsprong. De uiteindelijke einduitslag was 19-15.
Ook in de laatste wedstrijd werden er door skv’ers helaas geen punten behaald. Hierdoor zijn we uiteindelijk op de 6de plaats geëindigd. De aankomende weken heeft het competitieteam de tijd om zich voor te bereiden op het aankomende veld seizoen. Hier hopen we (nog) meer punten te behalen.