Puntental nog niet opgelopen na 4 wedstrijden

Zaterdag 18 september stond alweer de derde wedstrijd van het nieuwe veldseizoen op het programma. Van tevoren wisten we al dat het een lastige wedstrijd zou worden, aangezien Atlantis al tweemaal gewonnen had en wij twee keer verloren. Na een lange busreis begonnen we echter vol moed aan de wedstrijd in Mijdrecht. In de aanval als eerste Jelle, Tim, Jorien en Elske. Helaas wisten zij niet snel te scoren en nam ook Atlantis tot de zevende minuut de tijd om eindelijk de score te openen met een strafworp (1-0). Binnen twee minuten was het toen echter ook al 2-0. We gaven de moed echter niet op en nu was het aan Peter, Wilrik, Linda en Kim de taak om ook onze 0 van het scorebord te laten verdwijnen.

Het duurde echter 10 minuten voor er gescoord werd en weer was het door Atlantis. Opnieuw kregen we een strafworp tegen (3-0). En eindelijk was er daar, 10 minuten voor de rust, een doelpunt van onze kant. Een afstandschot van Linda zorgde voor de 3-1. Voor de rust werd er aan beide kanten nog één keer gescoord, de 4-2 kwam op naam van Elske na een mooie assist van Tim.
In de rust was het tijd voor een goede bespreking. Met 4-2 is er nog niets verloren, maar we moesten toch echt makkelijker (en meer) gaan scoren wilden we iets afdwingen. Helaas had ook Atlantis een donderpreek gehad in de rust en nam één van hun dames dit heel serieus. In de 3de en 4de minuut van de tweede helft kreeg Elske gelijk twee doorloopballen om de oren waardoor het 6-2 werd. Na een afstandschot van Jelle (6-3) werd er, net als in de eerste helft, 10 minuten niet gescoord. Aan beide kanten was er nog het vertrouwen in de winst, aangezien er nog meer dan 25 minuten te spelen waren. Helaas werd onze hoop op de eerste punten van het seizoen snel de grond ingeboord in de 15de minuut was het namelijk inmiddels 8-3. Peter wist met een afstandschot nog iets terug te doen, maar de strijd was gestreden. In de laatste twee minuten maakte Atlantis nog maar even duidelijk dat zij recht hadden op de winst door de eindscore te bepalen tot 10-4.
Helaas is inmiddels ook al wedstrijd vier (gestolen) verloren en hebben we nog steeds geen punten binnen. Het team zal erop gebrand zijn 9 oktober tegen V&V dan toch echt de eerste punten te gaan pakken!