S.K.V. Amsterdam 1 – Aurora 1

Woensdagavond was het dan zover, de lang naar uitgekeken wedstrijd tegen Aurora. Na eerst een goed teamoverleg terwijl er ondertussen werd genoten van een heerlijke pizza werd er na een zeer korte voorbereiding begonnen aan de wedstrijd tegen de tegenstander uit Haarlem.

Er stond een klein windje over het veld en daar hadden beide ploegen duidelijk last van. De ene na de andere bal vlogen over de zijlijn. Uiteindelijk was het Aurora die als eerste de korf wist te vinden. Gelukkig reageerde Roos gelijk scherp en kwam SKV weer langs zij. Tot 4-4 ging de wedstrijd gelijk op. Nikie nam de stippen en die wist als enige op het veld vanaf 2,5 meter het hoofd koel te houden.

Tijdens de rust werd er door welgeteld 3 coaches de tactiek wat aangescherpt, helaas duurde het even voordat de studenten deze ook doorkregen waardoor de stand ondertussen naar 4 – 8 was gegaan. Ondertussen waren Lotte en Gea het veld ingekomen. Lotte kon deze invalbeurt ook gelijk verzilveren met een doelpunt. Hoe verder de helft vorderde hoe meer Amsterdam in het spel kwam, helaas te laat waardoor er aan het einde van de wedstrijden toch iets meer doelpunten voor Aurora op het scorebord. Wel waren er genoeg positieve punten uit het spel te halen volgens de coaches waardoor er as zaterdag op het grasveld in Wijdewormer weer gestreden kan worden om de punten.