S.K.V. Amsterdam 1 – Vlug & Vaardig 1

Afgelopen zaterdag stond het competitie team weer fris en fruitig klaar voor een nieuwe wedstrijd, dat was wel anders bij coach maarten die eerder die ochtend was gesneuveld. Vlug en vaardig stond op het programma; een oude bekende voor de meeste uit het team.

Direct bij de start van de wedstrijd bleek dat het team niet zo scherp waren als gehoopt. In de eerste helft slaagde niemand van Amsterdam om te scoren. Het team ging uiteindelijk de rust in met een deprimerende stand van 0-9.
Aan het begin van de tweede helft zat het ook nog niet echt mee en werd de stand 0-10. Gelukkig scoorde Desiree daarna de 1-10.
En toen was iedereen los, de goals vlogen ons om de oren en wisten de stand terug te brengen tot 8-11. Helaas bleek het gat tocht te groot te zijn en werd de eindstand 10-16.

Na het eindsignaal is de wedstrijd meestal direct afgelopen, maar dat was dit keer niet het geval. Een van de dames van vlug en vaardig kon het niet laten om nog een letterlijke duw na te geven. De scheids vond dat net als ieder ander een niet zo succesvolle actie, dit resulteerde voor haar dan ook nog in een mooie gele kaart.

Al met al was het dus een zeer ‘enerverende’ wedstrijd. Veel goede aanvallen en verdedigend sterk, volgende week direct mee scoren dan wint het team zeker van SKV! Lekker verwarrend want aankomende zaterdag speelt Amsterdam 1 tegen SKV 1!?