S.K.V. Amsterdam wint van de koplopers!

Zaterdag 16 december
Olympia stond op het programma. Kijkend naar de stand beloofde het een pittige pot te worden aangezien zij gedeeltelijk eerste stonden en wij 6de. Toch begonnen we met veel goede moed aan de wedstrijd.
Het eerste aanvalsvak zat gelijk goed in de wedstrijd en scoorde direct de 1-0 in de eerste aanval. Het andere vak moest nog even zijn draai vinden maar kwam er gelukkig aan het einde van de eerste helft beter in. We gingen de rust in met een kleine voorsprong van 8-7.
Na de rust kwamen we pas echt los. Al vrij snel kwamen we met 4 doelpunten voor te staan en deze hebben we ook niet meer los gelaten. We wisten zelfs de 20 te behalen door een stip van Nikie in de aller laatste seconde. Dit bracht ons op de mooie eindstand van 20-13.
Door deze overwinning staan zijn we gestegen naar de 5de plek. Na een welverdiende winterstop zullen we proberen om op een nog betere positie te eindigen.