S.K.V. zoekt spelers competitieteam!

Voor het aankomend seizoen ’17-’18 is S.K.V. Amsterdam opzoek naar nieuwe sterspelers om ons vlaggenschip te versterken.

Wat betekent spelen in het competitieteam?

Als je er voor kiest om in het competitieteam van Amsterdam te spelen, wordt van je verwacht dat je twee keer in de week komt trainen. Op het veld is er op woensdag een training waar ook trainingsleden aanwezig zullen zijn en op vrijdag is er een aparte training voor het competitieteam. De training op vrijdag is expliciet voor het competitieteam om onder andere in vakken te trainen om zo als team vooruit te gaan. Op zaterdag is er een wedstrijd waarbij je geacht wordt fit en gemotiveerd aanwezig te zijn. Het competitieteam speelt zowel in de zaal als op het veld 4e klasse.

Naast het fanatieke trainen en het winnen van wedstrijden is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! Na trainingen en wedstrijden is er altijd nog de derde helft waar ook winst te behalen valt. Daarnaast zijn er maandelijkse (thema)borrels en activiteiten waar je aan kunt deelnemen om zo je teamgenoten en trainingsleden van een andere kant te leren kennen.

Selecties

Het competitieteam heeft helaas een beperkt aantal vrije plekken beschikbaar voor nieuwe spelers. Wanneer er teveel geïnteresseerden zijn zullen er een selecties plaatsvinden. Door middel van trainingen en oefenwedstrijden worden de spelers die het meest geschikt zijn voor het competitieteam door de TC geselecteerd.

Aanmelden

Heb je dit gelezen en denk je; Ja dat is wat voor mij! Meld je dan voor 1 juni aan via [email protected] of via het contactformulier op onze site.

Twijfel je nog of heb je vragen over onze vereniging of het competitieteam dan kan je natuurlijk ook altijd mailen, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Leave a Reply