SKV Amsterdam deelt punten met Argus.

Dat het competitieteam van SKV Amsterdam dit zaalseizoen voor elk punt hard moeten knokken bleek al uit de eerste twee wedstrijden tegen Mik en Gemini. Ook zaterdag 24 november stond er weer een onvoorspelbare tegenstander klaar in sporthallen Zuid, Argus.
Vanaf het fluitsignaal was SKV Amsterdam er op gebrand de wedstrijd te winnen. Deze overtuiging leidde in de eerste 20 minuten tot een voorsprong van 6-2 via doelpunten van Frank, Silke, Peter en Job. Na 20 mintuten begon Argus vat op het spel van SKV Amsterdam te krijgen en (of) SKV Amsterdam was verdedigend minder scherp. Argus kwam terug tot 6-6 waarna Frank de ruststand met een afstandschot op 7-6 zette.

Ook in de tweede helft lukte het SKV Amsterdam niet het goeie spel van begin eerste helft weer op te pakken. De rest van de wedstrijd gingen beide teams gelijk aan elkaar op. Met minder dan 5 minuten op de klok keek Amsterdam tegen een 8-10 achterstand aan. Met de wissels Rutger en Gea-Marit lukte het in het aanvalsvak twee minuten voor tijd via Silke de gelijkmaker te scoren. Zo hield SKV Amsterdam aan het eind van de wedstrijd toch nog een punt in Amsterdam.