SKV Amsterdam – Westergo

Na een vrije zaterdag mochten wij op deze mooie donderdagavond het opnemen tegen het Friese Westergo. Wij gingen er met volle moed in. In de eerste helft was dat ook te zien. Iedereen vocht voor elkaar. Hierdoor kwamen wij zelfs op een voorsprong 3-1, wat jammer genoeg niet beloond werd. Bij het rust signaal schoot Jasper nog de bal in de lucht en dat was ook nog eens een doelpunt dat maakte de ruststand 5-6. Na een positieve bespreking en 2 wissels, Jesse en Ciska, begonnen wij aan de 2e helft. Over deze helft valt niet zoveel te zeggen. De strijdlust van de 1e helft was nergens meer te zien en er werd maar 1 doelpunt aan onze kant gemaakt Dat maakte de score 6-7. Na dit doelpunt schoot Westergo ons af en was de eindstand 6-14. de 2e helft was zonde ten aan zien van de 1e helft.

Maar we blijven positief en gaan zaterdag de strijd weer aan tegen Lemmer!

Scores: Desiree 3x, Jasper 2x en Nikki 1x.