Weer net niet voor de studenten uit Amsterdam.

Zaterdag kwamen alle studenten om half 3 de overvolle sporthallen zuid binnen wandelen. Het NK indoor-roeien was aan de gang, waardoor het team even schrok of ze wel in de goede zaal waren. Gelukkig kwam de ploeg al snel tot de conclusie dat ze gewoon in sporthallen zuid aan mochten treden tegen Reeuwijk 1. Reeuwijk staat een paar plekjes hoger op de ranglijst dan SKV Amsterdam en het beloofd dus opnieuw een spannende wedstrijd te worden. Het competitieteam van SKV Amsterdam was compleet, met 6 dames, 6 heren en Matthijs begonnen we de wedstrijd met een minuut stilte om stil te staan bij de verschrikkelijke gebeurtenis van vorige week.

Na het fluitsignaal wist SKV Amsterdam in de eerste aanval gelijk op een 1-0 voorsprong te komen. Reeuwijk had pas 7 minuut later antwoord hierop, 1-1. Het was een eerste helft met weinig doelpunten. SKV Amsterdam verdedigde niet optimaal, maar Reeuwijk kon hier geen gebruik van maken. Het waren de heren die bij SKV Amsterdam voor de doelpunten zorgden. De ruststand was een magere 5-5.

De tweede helft begon SKV Amsterdam een stuk beter. Binnen 5 minuten stond SKV Amsterdam door een doorloopbal van Silke en een schot van Peter twee doelpunten voor. Helaas was dit voor korte duur, Reeuwijk had na 10 minuten de stand weer gelijk getrokken. Het werd een spannend einde, SKV Amsterdam probeerde alles maar kwam weer net te kort. Met een eindstand van 9 – 10 wisten de studenten de punten niet in Amsterdam te houden. Helaas werd het goede spel, de inzet en het doorzettingsvermogen opnieuw niet beloond. SKV Amsterdam heeft nu twee wedstrijden op rij met slechts één doelpunt verschil verloren! Ook aankomende zaterdag beloofd het weer een spannende wedstrijd te worden in de stadsderby Vlug & Vaardig 1 – SKV Amsterdam 1 om 17.45 in Amsterdam Noord.

Foto’s van de wedstrijd Amsterdam 1 – Reeuwijk 1 zijn te vinden in het fotoalbum.