Wilde indianen veroveren Nijmegen

Geschreven door toernooifeut Stefan!

Het begon allemaal vrijdag middag al! Een aantal dappere SKV’ers kwamen samen om te werken aan een outfit die niemand ooit zou mogen vergeten. Helaas kon ik niet bij het maken van de outfits zijn en moest ik het doen met de hoop dat ik geen penissen op m’n outfit zou krijgen. Eenmaal verzameld op Amsterdam centraal kwam ik er achter dat de outfits zeer creatief waren. Hoewel de rest er de hele middag druk mee bezig was geweest, moesten we het schminken, opmaken en andere bezigheden nog in de trein verwerkelijken. Dit resulteerde in een treinreis die heel snel voorbij ging, en een publiek aan omstanders wat ons lachwekkend aanstaarde. Een ding wisten we echter zeker, wij moesten en zouden de outfitprijs winnen! Met Roos als Kabbelend Beekje, Ralph als Machtige Eenhoorn, Willem als Grote Kater, Shanna als Verdwaalde Otter, Robbin als Stille Orkaan en ikzelf als Dappere Dodo gingen we ten strijde! Als vol geschminkte indianen waren we absoluut nergens bang voor (Alleen Verdwaalde Otter was een beetje onzeker over haar haren).

Eenmaal aangekomen op het feest konden we los, de bananen vlogen uit de holsters en de bijlen werden paraat gehouden. De eerste missie die we moesten voltooien was de aanwezige totempaal veroveren. Dit ging eigenlijk vrijwel zonder geweld. Vervolgens konden we bezig met het aanwezige bier veroveren. Kabbelend Beekje wist het zeker, we zouden en het feest, en de outfitprijs gaan winnen! Zo stil als een Stille Orkaan kan zijn, dansde ze rond om menig mens mee te sleuren in haar storm. Binnen korte tijd was al gauw iedereen verspreid over de gehele locatie. Om in de prijzen te vallen moest iedereen natuurlijk wel zijn volle best doem om onder de aandacht te komen. Langzaam aan kreeg iedereen honger. En wat is dan belangrijker? Een wapen of een volle maag? Juist ja, de bananen werden op impulsieve wijze geconsumeerd. Alleen Kabbelend Beekje had er moeite mee aangezien haar banaan meer donkere bananenpuree was geworden. Dappere Dodo voelde zich op een moment niet meer zo dapper toen ineens de biermeter onder hem vandaan werd gestolen. Naarmate de nacht langzaam aan naar een einde toe liep, verdwenen er steeds meer mensen. Dit vergrootte onze kans om het feest te winnen! Dappere Dodo ging op het einde toch maar even in een stoel slapen waarna de rest probeerde SKV tegenover Parabool naar de overwinning te schreeuwen. Nadat iedereen uiteindelijk de tent uit werd gejast moesten we nog een stuk naar huis lopen. We sliepen voor de verandering een keer in een kerk!

De volgende ochtend werden alle indianen met een droge mond waker. Grote Kater had een nog grotere kater dan de avond ervoor. Alsvorens we de zaal in konden (12 uur) ging de activiteit voor de prestatieprijs van start. De activiteit was NERF schieten. Grote Kater en Dappere Dodo hebben het achterste van hun tanden laten zien in deze strijd. Dit mocht echter niet baten (wel 1 ronde gewonnen). Toen we de zaal in konden moesten Grote Kater en Verdwaalde Otter ons helaas verlaten. Overgebleven met een dreamteam begonnen we vol goede moed aan de eerste wedstrijden. Mono-korfbal is toch best wel zwaar, behalve als je amper achter de korf komt! Helaas viel Kabbelend Beekje tijdens de eerste wedstrijd uit door een enkelblessure. We hebben als nog het toernooi uit kunnen spelen door de liefdadigheid van willekeurige mensen die mens ons mee wilden spelen. Dit resulteerde in 1 wedstrijd winst, en de rest verlies. Het resultaat waar het ons natuurlijk om ging is de prestaties op het feest! Hier zijn we jaja… Eerste geworden!

Al met al was het een voldoenend toernooi, genoeg gelachen, een beetje gekorfbald, een beetje gehuild (de brasbrief moet nog komen) en natuurlijk het feest gewonnen!

Leave a Reply