Zaterdag 13 maart 17.45 uur: kampioenswedstrijd Argus – SKV

Nu de twee punten afgelopen zaterdag wederom in Amsterdam bleven, is het tijd om het karwei af te maken: komende zaterdag staat de kampioenswedstrijd tegen Argus op het programma. Bij winst zal de trofeeëngalerij uitgebreid worden met een nieuwe schaal! Argus bleek eerder dit seizoen al een lastige tegenstander, en de punten werden toen verdeeld. Ditmaal zal echter alleen de volle winst genoeg zijn om de eerste plaats niet te hoeven delen. En daar is alle supportershulp voor nodig!

De wedstrijd zal aanvangen om 17.45 uur in sporthal Aetsveld in Weesp. De sporthal is als volgt te bereiken met de auto:

Vanaf de A1 rijdt u door heel Weesp (via de Korte Muiderweg, Nijhoffstraat, Prinses Irenelaan en C.J. van Houtenlaan). U komt dan op de Gooilandseweg uit. U steekt rechtdoor over naar de wijk Aetsveld, u komt dan op de Wiefferingdreef. Zie voor verdere beschrijving hieronder.

Vanaf de A9 komt u uit op de Gooilandseweg. U slaat dan rechtsaf naar de wijk Aetsveld, u komt dan op de Wiefferingdreef. Voor de sporthal moet men links afslaan na de afslag Klein Dijkland.
Vanaf Bussum/Hilversum rijdt u via de Gooilandseweg naar de kruising Aetsveld (t.o. de C.J. van Houtenlaan). U slaat hier linksaf naar de Wiefferingdreef. Zie verder beschrijving A9.
Adres: Mr. C. Kooimancentrum 1, 1383 ED Weesp Tel: 0294-418 535.

Met het OV is de sporthal ook goed te bereiken:

Pak vanaf Station Bijlmer ArenA Stadsbus 49 richting Station Weesp, en stap uit bij de halte: Sporthal Aetsveld. Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf Station Weesp Stadsbus 49 te pakken richting Station Bijlmer ArenA. Stap ook dan uit bij halte: Sporthal Aetsveld.

Comments(4)
  1. Nien 10 maart 2010
  2. marit 12 maart 2010
  3. Nien 15 maart 2010
  4. Peter 16 maart 2010

Leave a Reply