Oud-SKV’ers opgelet: de oudleden-avond komt er weer aan!

Lieve oud-SKV’ers, ben je benieuwd hoe het met jouw SKV vrienden van vroeger is? Zin om bij te kletsen? Heb je nog genoeg sterke verhalen voor de SKV’ers van nu? Kom dan naar de oud-leden avond! Want oh wat was het vorig jaar gezellig op de oudleden-avond! Een avond die onder het genot van sterke SKV verhalen en vele biertjes tot in de late uurtjes doorging. Wij hebben er in elk geval van genoten en zouden er graag een traditie van willen maken. Daarom nodigen we jullie graag uit voor de tweede editie van de oudleden-avond op vrijdag 11 maart! (Ohja, lid voor eens, is lid voor eeuwig ;))

Op vrijdagavond 11 maart zijn jullie om 19.00 van harte welkom om mee te trainen en een wedstrijdje te spelen tegen de leden van S.K.V. Amsterdam in sporthal ROC RAI. (Onder het motto vroeg trainen, dan kunnen we eerder aan het bier!) Een avond om de competitieleden van nu te laten zien wat de ‘golden oldies’ allemaal in huis hebben.

Maar we begrijpen dat 19.00 en de misschien (iets te) intensieve training niet voor iedereen haalbaar is. Dan ben je van harte welkom vanaf 20.30 in Eetcafé Knabbel en Babbel, Europaplein 59, op loopafstand van station RAI. Dit is de stamkroeg van het competitieteam van S.K.V. Amsterdam op vrijdagavond en een ideale plek voor sterke verhalen onder het genot van enkele biertjes. Ben je er bij? stuur S.K.V. Amsterdam dan een mailtje of laat het ons weten via Facebook! Tot 11 maart! (Ohja, lid voor eens, is lid voor eeuwig ;))

Leave a Reply