Amsterdam opzoek naar trainer/coach!

Het competitieteam van de Studenten Korfbal Vereniging Amsterdam (SKV Amsterdam) is opzoek naar een nieuwe trainer/coach voor het seizoen 2014/2015. Amsterdam 1 komt uit in de vierde klasse. Het team is prestatiegericht, maar de gezelligheid van een teamsport wordt niet uit het oog verloren. Het team traint iedere vrijdag vlakbij de RAI in Amsterdam. Daarnaast is er nog een training op woensdag, deze training is voor zowel onze trainingsleden als voor de competitieleden.

Als studentenvereniging hebben wij naast een prestatie gericht team, veel gezelligheid te bieden. Als kleine vereniging zitten we helaas krap bij kas, maar de reiskosten kunnen wij vergoeden. Daarnaast kunnen wij een lidmaatschap aanbieden, zodat het mogelijk is deel te nemen aan de borrels en activiteiten van SKV Amsterdam en mee te gaan naar alle studenten korfbaltoernooien.

Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Overigens zijn wij ook altijd opzoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een aantal keer per jaar zonder verplichtingen een woensdagtraining willen verzorgen.

Leave a Reply