Amsterdam opzoek naar trainer/coach!

Vanaf midden februari stopt de trainer/coach van het competitieteam van de Studenten Korfbal Vereniging Amsterdam (SKV Amsterdam). We zijn daarom per direct opzoek naar een nieuwe trainer/coach.

Amsterdam 1 komt uit in de vierde klasse. Het team is prestatiegericht, maar de gezelligheid van een teamsport wordt niet uit het oog verloren. Het team traint iedere vrijdag in de sporthal bij de RAI. Daarnaast is er nog een training op woensdag, deze training is voor zowel onze trainingsleden als voor de competitieleden. Tijdens het veldseizoen wordt er op het veld van Triaz gespeeld, aan de Van Heenvlietlaan, ook vlakbij de RAI.

Als studenten vereniging hebben wij naast een prestatie gericht team, veel gezelligheid te bieden. Als kleine vereniging zitten we helaas krap bij kas, maar de reiskosten kunnen wij vergoeden. Daarnaast kunnen wij een lidmaatschap aanbieden, zodat het mogelijk is deel te nemen aan de borrels en activiteiten van SKV Amsterdam en mee te gaan naar alle studenten korfbaltoernooien.

Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Overigens zijn wij ook altijd opzoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een aantal keer per jaar zonder verplichtingen een woensdagtraining willen verzorgen.

Leave a Reply