Eerste (en vanaf nu jaarlijkse) oud-ledenavond.

Op vrijdagavond 17 oktober stond bij S.K.V. Amsterdam de eerste (en vanaf nu jaarlijkse) oud-ledenavond op het programma. Nadat de nodige voorbereidingen waren getroffen door de huidige leden druppelden de oud-leden langzaam de kantine binnen en kon er kennis gemaakt worden met elkaar. Na een mooie openingsspeech van kersverse voorzitter Jasper, waarin hij benadrukte dat het nieuwe bestuur het belangrijk vindt dat de oud-leden zich verbonden blijven voelen met S.K.V. Amsterdam, werd het de hoogste tijd om na vele jaren het korfbalveld weer te betreden. Hier werd een heuse laddercompetitie 10-en gestart. Met gemixte koppeltjes van huidige- en oud-leden werd er gestreden om de bovenste tree op de ladder. Na ongeveer drie kwartier schieten was het einde van de wedstrijden nabij en bleken Shanna en Nikie de beste schutters van de avond te zijn.

Terug in de kantine begon de welbekende ‘derde helft’ met de nodige biertjes gedronken en gingen de schalen met lekkere hapjes, gemaakt door de huidige leden, rond. De avond werd afgesloten met een pittige SKV-quiz. Met vragen als, wanneer werd SKV voor het eerste kampioen? Hoe heet onze mascotte? En wie is maar liefs 10 jaar actief lid geweest? Zo werden de (oud-)leden eens aan de tand gevoeld over hun kennis van onze mooie vereniging. Het team bestaande uit Frances, Karlijn, Josine en Kim bleek het meest te weten en ging er met winst vandoor. Helaas werden de beloofde bitterballen vergeten op tijd uit de frituur te halen, maar de vier dames hebben natuurlijk wel de eeuwige roem op hun naam staan.
Na afloop van de quiz werd het nog een mooie avond van herinneringen ophalen en bijkletsen tot in de kleine uurtjes, waarbij de nodige “doofpot”-foto’s ook weer gemaakt zijn. Die zijn natuurlijk hier op de site te vinden, want een doofpot daar doen wij niet aan bij S.K.V. Amsterdam.

Leave a Reply