Eerste overwinning voor het competitieteam is een feit!

Het competitieteam van S.K.V. Amsterdam speelde zaterdag haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Eerder deze week bleek derde klasser DSO 1 uit Alkmaar nog een maatje te groot voor S.K.V. Amsterdam. De tweede oefenwedstrijd werd gespeeld tegen DOC uit Bussum, een team wat in het komende veldseizoen ook in de poule bij Amsterdam zit. De eerste helft werd afgesloten met 2-3 en de doelpunten waren dus schaars. Gelukkig kwam Amsterdam de tweede helft helemaal op gang en raakte bal na bal het mandje.

Ook het eerste doelpunt van Jesse in het roodzwarte shirt van S.K.V. Amsterdam werd een feit in de tweede helft. Op naar meer! Samen met de invallers Annemieke, Jelle en Nikie wist het competitieteam de wedstrijd ruim te winnen: 6-13.

Wil jij het competitieteam van S.K.V. Amsterdam dit seizoen komen versterken? Dat kan! Er is nog plek voor twee dames en een heer. Train een keer geheel vrijblijvend mee op woensdag en/of vrijdag. Aanmelden voor een training kan via dit formulier.

Leave a Reply