Extra training voor trainingsleden!

Het bestuur wil aankomend seizoen alle trainingsleden, naast de woensdagtraining, een extra training aanbieden op de vrijdagavond! Op vrijdag zal er fanatieker getraind worden om de korfbalvaardigheden en conditie van de spelers te verbeteren. Dit is dus geen vervanging van de woensdag training, maar een uitdagende aanvulling. Na de training wordt de avond natuurlijk gezellig afgesloten in de kantine samen met de spelers van het competitieteam. De vrijdag trainingen starten vanaf vrijdag 5 september 20.00 – 21.30. Let op; ook voor deze vrijdag trainingen geldt dat ze geheel vrijblijvend zijn.

Tevens zal er bij deze training een kleine competitie plaatsvinden tussen de leden. Dit zal een 2-tegen-2 of 3-tegen-3 competitie worden, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Je kan je hiervoor met een team inschrijven en dan wordt er een competitieschema gemaakt, waarbij de wedstrijden verdeeld worden over de verschillende vrijdagtrainingen. Meer informatie over deze competitie ontvangen alle leden binnenkort via de mail!

Ben je nog geen lid van S.K.V. Amsterdam maar wil je graag een keertje meetrainen op woensdag- of vrijdagavond? Meld je nu aan voor een training bij S.K.V. Amsterdam door dit formulier in te vullen en je ontvangt zo snel mogelijk een mail met meer informatie. Bekijk een sfeerimpressie van onze trainingen via dit filmpje!

Leave a Reply