Domcup, geslaagd eerste toernooi van 2016!

Afgelopen weeken was het weer tijd voor een lekker studentenkorfbaltoernooi, ditmaal in Utrecht. Met het thema ‘No Story, No Glory’ verscheen S.K.V. Amsterdam in ’50 shares of grey’ op het feest! Een outfit op het lijf geschreven van menig SKV’er.

Op zaterdag waren de toernooigangers eerst nog supporters van het competitieteam die een hele mooie stand op het scorebord hebben neergezet! Dit mocht beloond worden met heel veel lekkere patatjes en krokketjes en BIER, natuurlijk.

In Utrecht begon het feest pas om tien uur dus was er nog genoeg tijd om de outfits aan te doen en te make-uppen. De outfits waren weer prachtig waarbij de meiden Anastasia probeerde te nabootsen en de mannen de Mr. Grey himself waren. Dit was natuurlijk wel een mooie foto waard, want S.K.V. Amsterdam in een (misschien iet te) sexy en gedurfde outfit zie je niet vaak (zie de sarcastische ondertoon).

Het feest was weer super leuk, we hebben na een lange periode zonder toernooien al onze SKV vrienden erg gemist en konden we weer flink ‘socializen’. Daar houden we van. De muziek was helaas wat aan de zachte kant, zodra ‘het regent zonnestralen’ werd afgespeeld moesten we dan ook wel HEEL hard meezingen. Iedereen moet dat nummer horen, het clublied van de vereniging, en al helemaal als S.K.V. Amsterdam het met hun engelen-keeltjes meezingt.

Om half vier werden de lichten alweer aangezet, maar de Amsterdammers waren nog niet klaar om te gaan slapen. Er werd dan ook nog flink nageklets in de slaapzaal tot een uurtje of vijf voordat er wat slaap gepakt werd.

Het slapen was weer van korte duur, om half acht ging de wekker alweer zodat we om acht uur aan het ontbijt zaten. De eerste wedstrijden waren helaas voor ons pas rond tien uur dus moesten we nog even geduld hebben. De eerste paar wedstrijd waren niet echt om over naar huis te schrijven, deze laten we dan ook even buiten beschouwing. De laatste wedstrijden gingen wel veel beter en werden er hele mooie doelpunten gemaakt. De eer voor leukste doelpunt gaat naar Jasper die met een hoekje het toernooi mocht afsluiten voor S.K.V. Amsterdam!

Het eerst volgende toernooi is het ISKT van Groningen. Op naar het noorden!

Leave a Reply