Gezocht: Trainer/Coach voor Amsterdam 1 (seizoen 2015/2016)!

S.K.V. Amsterdam, de Studenten Korfbal Vereniging van Amsterdam is opzoek naar een trainer/coach voor het 1e team. Het vlaggenschip van de vereniging ziet graag een gemotiveerde trainer/coach voor het team staan.

Ben jij opzoek naar een team waar plezier net zo belangrijk is als prestatie? Wil jij trainer/coach zijn van een enthousiast en jong team? Ben jij gemotiveerd om 12 studenten te leiden in de competitie? S.K.V. Amsterdam biedt jou dan een unieke positie aan! Wordt trainer/coach van het 1e team van S.K.V. Amsterdam!

SKV Amsterdam 1 is een team met 12 spelers. Deze 12 spelers staan iedere vrijdagavond op het veld om te trainen en om beter te worden voor de wedstrijden. Op zaterdag spelen zij een wedstrijd in de KNKV competitie, 4e klasse.

Wat is nou het voordeel van trainer/coach zijn van een groep studenten? Het is een jong team dat dus nog graag wil ontwikkelen en groeien, het is een groep die inziet dat trainen heel belangrijk is om te willen winnen en die plezier net zo hoog in het vaandel hebben staan.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de positie van trainer/coach van S.K.V. Amsterdam 1? Stuur dan snel een bericht naar [email protected].

(In de competitie spelen wij onder de naam Amsterdam)

Leave a Reply