Is SKV Amsterdam klaar voor de competitie?

Afgelopen zaterdag deed SKV Amsterdam mee aan het RISKtoernooi in Rotterdam ter voorbereiding op de competitie.

Vroeg op de zaterdagochtend gaat het competitieteam aangevuld met Eelke op weg naar Rotterdam om mee te doen met het Risk toernooi. Helaas is Frank ziek en blijven we maar met 7 over. In Rotterdam kiezen we de leukste jongen uit om ons team aan te sterken en beginnen we aan de eerste wedstrijd. We spelen tegen een burgervereniging uit Tilburg die duidelijk nog hun best moeten doen om in de selectie te kunnen spelen, en we moeten dus flink aan de bak. De wedstrijd duurt 50 minuten, dus onze condities worden flink op de proef gesteld.

Hoewel we niet tot veel doelpunten komen gaat het wel lekker, vooral in de verdediging gaat het erg goed. Helaas weet de tegenstander wel meer te scoren en verliezen we de eerste wedstrijd. Peter verdraait vlak voor tijd nog zijn kleine teen en kan helaas niet meer spelen die dag.

Daarna volgde een lange rust waarin we een heerlijke lunch haalde om aan te sterken voor de volgende wedstrijd. Tussendoor spelen Franka en Nicole nog twee wedstrijden mee met erasmus om warm te blijven.

De tweede wedstrijd spelen we tegen Melmac die een vervelend spelletje speelde en veel om elkaar heen tolde. Ook kregen we een flinke bui op ons hoofd. Het zit helaas niet mee en we weten ook deze wedstrijd niet te winnen. Het laatste onderdeel is het paalschieten. Met drie koppels doen we mee, maar geen een koppel weet door de poulfase te komen.

Na het sporten gaan we lekker onder de douche, om daarna te genieten van de BBQ. Hoewel we misschien niet in de formatie hebben kunnen spelen als vooraf de bedoeling was, hebben we een leuk toernooi gehad en hebben we alvast flink kunnen oefenen voor de competitie en worden de komende week nog de laatste puntjes op de i gezet.

Oordeel zelf of SKV Amsterdam klaar is voor de competitie op zaterdag 1 september om 17.00 op van Heenvlietlaan 6. SKV Amsterdam speelt dan haar eerste competitie van het nieuwe seizoen tegen DTS 1.

Leave a Reply