Jaaroverzicht 2014

Deze laatste dag van 2014 is een mooi moment om even terug te blikken op dit toch wel succesvolle jaar van S.K.V. Amsterdam. We hebben immers met elkaar toch een aantal hoogtepunten bereikt in 2014.

Zo vond in mei de allereerste editie van de IJcup plaats. Een naamsverandering was nodig doordat het toernooi niet meer gehouden werd tijdens Hemelvaart, maar het weekend erna. Met het leuke thema “Medisch Centrum Amsterdam – van schaafwond tot kater, eerst wat bier de operatie volgt later” en als extra het ophalen van geld voor de CliniClowns was het toernooi een groot succes!

Ook heeft Amsterdam een grote stap voorwaarts gemaakt op het gebied van scheidsrechters. Met het opleiden van Job en Rutger tot echte KNKV-scheidsrechters kunnen we voortaan op naam van de vereniging gaan fluiten. Als het Job en Rutger lukt om voldoende wedstrijden te fluiten kan hier zelfs nog een leuk zakcentje aan worden overgehouden.

In 2014 heeft SKV voor het eerst meegedaan aan de Grote Clubactie en het resultaat was fantastisch! Maar liefst 415,20 euro is er binnengekomen voor de vereniging, een mooi bedrag waar zeker een leuke bestemming aan wordt gegeven.

Een ander belangrijk ding bij de studerende korfballers van Amsterdam is het bezoeken van toernooien. Met het bezoeken van alle toernooien van andere SKV’s kunnen punten behaald worden voor de barometer en op dit moment staat SKV Amsterdam eerste, wie weet levert dit in 2015 de titel “Beste Studenten Korfbal Vereniging van Nederland” op!

We hopen in 2015 weer net zoveel of misschien zelfs wel meer successen te behalen als het afgelopen jaar, maar dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Om zo’n succesvolle vereniging te blijven hebben we alle leden nodig voor hun hulp en natuurlijk hun gezelligheid. We hopen jullie dan ook allemaal weer te zien bij de eerste training van het nieuwe jaar op woensdag 7 januari en tijdens de Nieuwjaarsborrel op donderdag 8 januari.

Leave a Reply