Korfbalspreekuur bij Medisch Punt

Een aantal mensen van jullie vereniging kennen mij ondertussen al of hebben zelfs al een keer op mijn behandelbank gelegen voor een blessurebehandeling. Ik zal me in het kort introduceren. Mijn naam is Dianne van der Pennen (zus van Kylie), ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd als fysiotherapeut en inmiddels 8 jaar fysiotherapeut bij AKC Blauw-Wit. Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam bij het Nederlands korfbalteam onder de 16 én 19 jaar.

1 januari 2012 heb ik Medisch Punt op de A.J. Ernststraat in Buitenveldert geopend. Binnen de praktijk heb ik ondersteuning van de fysiotherapeuten Fransje Christiaanse (bekend van AKC Blauw-Wit ) en Ilse Obbink (basketbalster op het hoogste niveau). In de praktijk zien wij veel korfballers/ sporters met blessures. Onze specialisme is dan ook het revalideren van schouder-, knie-, enkel-  en rugblessures.

Naast fysiotherapie biedt Medisch Punt ook (sport)- diëtetiek, oefen- en houdingstherapie Cesar en acupunctuur. Onze diëtiste Léonie Roeleveld is bekend van het eerste team van AW.DTV en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de sportwereld en werkt sinds kort ook voor de verschillende Nederlandse teams van het KNKV. Hanneke Smelt is al meer dan 25 jaar werkzaam als oefentherapeute Cesar en heeft  veel ervaring met kinderen en volwassenen met nek-, schouder- en rugklachten. Vanaf heden is ook Moira Zerbst gestart in onze praktijk, die wij verwelkomen als acupuncturist.

De reden van deze introductie is dat Medisch Punt elke week een speciaal korfbalspreekuur houdt. Elke vrijdag kunnen jullie tussen 17.00 tot 18.00 uur in onze praktijk binnenlopen om al jullie vragen over blessures te stellen aan een van onze fysiotherapeuten. Het korfbalspreekuur is een gratis  service die wij aan jullie kunnen bieden. Wanneer er blessure is die vraagt om behandelingen van één van onze verschillende disciplines zal er een afspraak gemaakt worden. De behandelingen die dan nodig zijn, worden vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullende verzekering heeft.

Vanaf vrijdag 17 augustus zullen wij voor het eerst dit spreekuur houden. Loopt dus gerust binnen.

Sportieve groet,

Team Medisch Punt


Leave a Reply