Lustrumweek: Dag 2 – Kroegentocht

Na een geslaagde en sportieve opening van de lustrumweek was het op dag 2 tijd voor een groot feestje, met maar liefst 15 man in de trein naar Rotterdam Centraal voor de kroegentocht! Met veel gezelligheid, kruidenbitter, de mooiste zangkunsten en biertjes in de trein beloofde het een mooie avond te worden.

De eerste biertjes en wijntjes in Rotterdam werden gedronken in de Biergarten, waarna De Reisleider iedereen meenam richting de Grote Gele M en de Coolsingel met als doel het NRC Cafe in de Witte de Withstraat. Na twaalf uur was het toch echt tijd om te dansen in de Beurs, een kroeg met de mooiste meezing- en dansnummers. De shotjes en biertjes bleven gestaag over de bar komen tot het echt tijd was om de nachttrein te halen, alhoewel sommige nog graag door hadden willen gaan was het tijd voor de lange terugreis naar Amsterdam.

De tweede dag van de lustrumweek was grandioos waarbij iedereen zich kostelijk vermaakt heeft in Rotterdam. Op vrijdag (dag 3) kan iedereen even bijkomen want op dag 4 van de lustrumweek is het tijd voor de Familie- en Vriendendag!

 

Programma
Woensdag – Mixtoernooi met Sporting West
Donderdag – Kroegentocht Rotterdam
Zaterdag – Familiedag
Zondag – Oud-besturendiner
Dinsdag – Dies Diner

Leave a Reply