Maak kennis met S.K.V. Amsterdam tijdens onze open trainingen & word lid!

S.K.V. Amsterdam is dé studenten korfbalvereniging van Amsterdam. Als studerend korfballer mag een lidmaatschap bij S.K.V. Amsterdam eigenlijk niet ontbreken! Train iedere woensdagavond bij S.K.V. Amsterdam als trainingslid! Zo kun je iedere week lekker trainen maar heb je geen wedstrijd verplichtingen. Ook biedt S.K.V. Amsterdam korfballers, die in Amsterdam zijn gaan studeren, de mogelijkheid om in het weekend “thuis” wedstrijden te blijven spelen, maar toch doordeweeks te kunnen trainen in Amsterdam. Kom daarnaast maandelijks naar onze gezellige borrels of ga elke maand mee naar een studentenfeest & toernooi in één van de grote studentensteden van Nederland. Benieuwd of S.K.V. Amsterdam iets voor jou is? Maak dan kennis met de vereniging tijdens de open trainingen op woensdagavond 10 september, 17 september en 24 september. De trainingen zijn van 20.00 tot 21.30 op van Heenvlietlaan 6. Kun je op woensdag niet? Vanaf 5 september kun je ook elke vrijdag trainen bij S.K.V. Amsterdam! Meld je nu aan voor een training bij S.K.V. Amsterdam door dit formulier in te vullen en je ontvangt zo snel mogelijk een mail met meer informatie. Bekijk een sfeerimpressie van onze trainingen via dit filmpje!

Je kunt ook langs komen op één van de maandelijkse borrels van S.K.V. Amsterdam om zo onder het genot van een biertje de leden van S.K.V. Amsterdam te leren kennen. De maandelijkse borrel van S.K.V. Amsterdam is op iedere eerste donderdag van de maand. Donderdag 2 oktober, vanaf 21.00 is de eerste open borrel, in the Poolhole (Voetboogstraat 3-B), mis het niet!

Op de website kun je alle informatie vinden van S.K.V. Amsterdam onder het kopje ‘Lid worden’. Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden dan kun je ons uiteraard altijd even een mailtje sturen met je vraag! Dit kan eenvoudig via het contactformulier.

Leave a Reply