Maak kennis met S.K.V. Amsterdam tijdens onze open trainingen!

Vanaf aanstaande woensdag, 19 augustus zijn er de hele maand augustus en september open trainingen bij S.K.V. Amsterdam! Je kunt tijdens deze open trainingen drie keer gratis en geheel vrijblijvend meetrainen om te ervaren of korfballen bij S.K.V. Amsterdam iets voor jou is.

Bij S.K.V. Amsterdam kun je competitielid of trainingslid worden. Als trainingslid heb je geen wedstrijd verplichtingen maar kun je wel elke week lekker trainen en daarnaast meedoen aan alle andere activiteiten van S.K.V. Amsterdam. Als competitielid maak je deel uit van het competitieteam van S.K.V. Amsterdam, train je twee keer in de week en speel je op zaterdag wedstrijden in de reguliere competitie van het KNKV.

Woensdagavond en vrijdagavond zijn de trainingsavonden van S.K.V. Amsterdam. Op woensdagavond trainen de trainingsleden en het competitieteam samen. Vrijdagavond zijn er trainingen voor het competitieteam.

De trainingen op woensdag  worden verzorgd door trainers uit onze trainerspoule, wat zorgt voor leuke en afwisselende trainingen. Het korfbalniveau van onze leden is divers, van overgansklasse tot breedtekorfbal, maar de trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen lekker kan trainen. Conditie, techniek en core stability staan op de woensdagtraining centraal. Natuurlijk worden de trainingen afgesloten met een partijtje. Na de training blijven veel leden nog gezellig borrelen in de kantine. Voor slechts €70 euro kun je al een heel seizoen elke woensdagavond trainen bij S.K.V. Amsterdam.

Aanmelden voor de open trainingen kan eenvoudig via dit formuliertje, zodat we weten dat je komt. Wil je graag op een andere manier kennismaken met S.K.V. Amsterdam? Kom dan langs op onze open borrel op donderdag 3 september of ga mee naar RISK (het studententoernooi in Rotterdam). Tot op het korfbalveld!

Leave a Reply